Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2009

Τουλάχιστον κάτι κινείται γύρω μας...Μπορεί μέσα στην πόλη τα πράγματα να είναι λίγο στεγνά, αλλά περιφερειακά, γύρω μας, κάτι δείχνει να κινείται...
Στο Κομμένο η
Κρουστοπανήγυρις έχει ήδη αρχίσει και έχει και φέτος πολύ μεγάλη επιτυχία, με συμμετοχή απ' όλες τις γωνιές του κόσμου, το Σάββατο ξεκινάει στο Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων, στο Δασικό Χωριό Κέδρος, το Tzoumerka Art Festival (δεν πιστεύω να το ξεχάσατε...) και το επόμενο Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Αυγούστου, στον Γοργόμυλο, ξεκινάει το 6ο Rock Festival Γοργόμυλου.
Το φεστιβάλ περιλαμβάνει σύγχρονες μουσικές αναζητήσεις με τη συμμετοχή γνωστών συγκροτημάτων και καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα, όπως για παράδειγμα οι Socrates, ένα από τα μεγαλύτερα rock συγκροτήματα της χώρας με μεγάλη ιστορία στο χώρο της μουσικής, ο Μπάμπης Στόκας με εξαιρετική πορεία στη μουσική σκηνή της χώρας, οι 15 50 που κάθε εμφάνισή τους είναι γεγονός, ο Γιάννης Ζουγανέλης ίσως ο πιο πολυσύνθετος καλλιτέχνης στην Ελλάδα και οι Blues Wire με πάνω από 25 χρόνια παρουσίας στην μουσική.
Επίσης συμμετέχουν συγκροτήματα από την ευρύτερη περιοχή όπως ο
Γιώργος Γάκης με τους Troublemakers που η φήμη τους έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ηπείρου και θεωρούνται σήμερα ένα από τα πιο αξιόλογα και διαχρονικά Rock σχήματα της πατρίδας μας, αλλά και πολλά άλλα ανερχόμενα rock groups από την γύρω περιοχή.
Και μην ξεχνάμε ότι εκτός από ποιοτική μουσική με τη συνοδεία φαγοποτιού, θα υπάρξει και κλήρωση μιας συλλεκτικής κιθάρας, που θα έχει τις υπογραφές των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο Festival.
Εγώ πάντως λέω να μην χάσω την ευκαιρία να δω live τους Socrates
...