Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Λευκό ψέματα: ο χειμώνας της δυσαρέσκειάς τους

White Lies αποτελείται από (από δεξιά) τραγουδιστής Χάρι McVeigh, ντράμερ Jack Brown, και ο κιθαρίστας / τραγουδοποιός αρχή Charles Σπήλαιο.  Jack Brown περιβάλλεται από μια νεφελώδης ουρανός, μια γκρίζα ομίχλη μοιάζει να τον ακολουθήσουν οπουδήποτε πηγαίνει, αλλά, όπως και κάθε άλλη Λονδρέζος πριν από αυτόν, είναι κάτι που έρχονται να αγκαλιάσουν.
Έχουμε μια πραγματικά μεγάλη μουσική κληρονομιά εδώ, είναι απομακρυσμένη και ο καιρός είναι σκατά είδος του,» είπε ο Μπράουν. «Είναι το είδος του σε σκοτεινό μέρος και ότι βοηθά σίγουρα δημιουργικότητα φυλής."
  Brown είναι το ένα τρίτο των νεότερα Είναι μπάντα της Βρετανίας, White Lies, κατάκλισης μετά των οποίων αντήχησης-punk και brooding κυνισμό έχουν κερδίσει τις συγκρίσεις με το καθένα από τα Δολοφόνοι για την Ηχώ και την Bunnymen, αλλά είναι μυστηριώδης ομοιότητα τους σε μία ζώνη μεταξύ άλλων, ότι είναι το πιο μπλέκοντας σ 'αυτόν.
  "Υπάρχει μια μικρή ρομαντική σε Joy Division και μπορούμε να εκτιμήσουμε ότι," είπε με κάποια επιφύλαξη.  "Πραγματικά δεν γνωρίζω πολλά για τις ζώνες από τις 80 μέχρι ήμασταν σε σύγκριση με αυτούς."
 Αυτός και η bandmates του φαινομενικά υπάρχουν μέσα σε ένα κενό, έναν τόπο όπου ο χρόνος και χώρος τέμνονται, τουλάχιστον αυτή είναι η μόνη εξήγηση που έχω για την (δεν έχουν σχέση βασικός τραγουδιστής Χάρι McVeigh με Timothy), Ian Curtis-esque βαρύτονος που φέρνει μαζί της αξίζει μια ζωή της απώλειες και λύπη.
“It really isn't an issue for us,” Brown said. «Είναι πραγματικά δεν είναι ένα ζήτημα για μας," είπε ο Μπράουν. "Είναι μόνο όταν είστε σε σύγκριση με ένα φοβερό συγκρότημα που έχετε να ανησυχείτε."
  Brown ο ίδιος έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με άλλο μύθο θανόντος ροκ (Το Ποιος είναι ο Keith Moon) και παράξενα διατηρεί χρόνο με την ίδια ακρίβεια κονιοποίηση, ενώ από την τρυφερή ηλικία των 21, το White Lies ντράμερ φαίνεται να έχει μια πιο σταθερή λαβή στην πραγματικότητα από ό, τι shag του μαλλιά προκάτοχός έκανε ποτέ.
 "Δεν πρέπει να οικοδομήσουμε τις ελπίδες σας επάνω στη μουσική βιομηχανία», είπε με εντυπωσιακό σαφήνεια.  «Είναι μια πολύ άστατη τόπος ... Νέα ζώνες πρέπει να είναι τόσο προσεκτικοί, γιατί είναι τόσο εύκολο να διατεθούν.
  Είναι αυτό το ίδιο πραγματισμό ακλόνητη που φαίνεται να καθοδηγεί Brown προσωπικά και βοηθά στην οδήγηση δημιουργική ταυτότητα της μπάντας, καθώς αιωρείται ακριβώς κάτω από το βάραθρο της φευγαλέα διεθνή αναγνώριση.
  «Ο καλύτερος τρόπος είναι να μην πάει ψάχνουν για αυτό, αλλά να έχουν έρθει σε βρω», είπε.  "Είναι αρκετά τρομακτικό πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε, μπορείτε να πάρετε έξαλλος αν κοιτάξετε πολύ μακριά στο μέλλον."
  Με επικεφαλής τον standout track "Death", το πρώτο άλμπουμ να χάσουν τη ζωή μου ..., η οποία έκανε το ντεμπούτο του στο νούμερο ένα στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου, προκλήσεις μυριάδες των φιλοσοφικών quandaries, δηλαδή η ιδέα ότι σπάνια είναι τα πράγματα που σε πέτρα.
 "Είναι περισσότερο για να τρομοκρατηθεί με όλες τις αβεβαιότητα στον κόσμο", είπε ο Μπράουν.  "Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που είναι γεγονός, γι 'αυτό προσπαθεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξέρει."
  Ένα αυτο-ελέγχου που περιγράφονται φρικιό, Μπράουν έχει μόλις έλαβε πρόσφατα η βασιλεία του αναπτυσσόμενη καριέρα του, με το να μην δημιουργεί μόνο ένα σύστημα υποστήριξης γύρω του, αλλά ακόμη προχωρήσει όσο υποδηλώνει μια αλλαγή στην κατεύθυνση από την προηγούμενη ποπ τους δράσης φαίνεται να αποτυπώνει παρατσούκλι, Fear of Flying .
  "Δεν ήταν πραγματικά οι ίδιοι άνθρωποι, είχαμε μεγαλώσει? Τα τραγούδια πραγματικά δεν έχουν καμία σημασία για μας πλέον», είπε.  «Χρειαζόμασταν μόνο ένα νέο όχημα, ώστε οι άνθρωποι μπορούσαν να ακούσουν δεν προκαταλήψεις.»
 Ο χαρωπός βρετανικό τρίο που θα επόμενο αξιοθέατα τους για την κατάκτηση Αμερική με μια εμφάνιση στο Coachella Music φετινό Φεστιβάλ, μια ευκαιρία να μην πάρω στα σοβαρά.
"Οι άνθρωποι ξεχνούν πόσο πολύ δουλειά που χρειάζεται για να σπάσει σε Αμερική, επειδή είναι τόσο μεγάλη,» είπε ο Μπράουν.  «Η πρόκληση για εμάς είναι να δούμε πώς μπορούμε να κρατήσει την προσοχή τους? Δεν έχουν υποχρέωση να μας απολαύσετε σε όλους."
Brown και η εταιρεία έχει ακόμη εξεταστεί η σύγχρονη ημέρα παραβολή των Arctic Monkeys, οι οποίοι ένδοξη fizzled στο Πολιτείες, παρά την συντριπτική επαίνους από τους κριτικούς.
  "Πολλά από τα δικά τους τραγούδια είναι προφανώς για ένα συγκεκριμένο τόπο ή ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και ο τόπος αυτός είναι πάντα στην Αγγλία, η οποία δεν μεταφράζουν καλά,» είπε.  " Στίχοι μας είναι αρκετά καθολική και ευρεία, πολύ περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να σχετίζονται με αυτό τον τρόπο."
πηγή : blog.rock.com